Wij maken steeds wisselende specialiteiten. Altijd weer een nieuwe verrassing of een herkenbare specialiteit. Specialiteiten van hoge kwaliteit en uit eigen productie. Bijna al onze vleeswaren maken wij zelf.

Red devils

Filetlapjes gevuld met kruidenboter en rode ui, overgoten met een rode topping. De filetlapjes zijn ongeveer 140 gram. U hoeft het vlees alleen nog even 10 minuten te bakken. Red devils zijn heerlijk voor op de barbecue.

Droge worst

Onze kampioens drogeworst, een echte streekspecialiteit. Zoals skik het zo goed zong: "Dreuge worst, dreuge worst...zol niet weetn wat ik zunder most.".

Kolibrie

Een kolibrie is een heerlijke combinatie van varkensfilet, rucola en brie. Goed te gebruiken op de BBQ of natuurlijk gewoon in de pan.

 

Kipfrietjes

De kipfrietjes zijn gemaakt van kipfilet met tuinkruiden en zijn licht gefrituurd.

Een overheerlijke snack.

 

Vlees rotsen

Het lekkerste stukje vlees uit een beenham kort gefrituurd.

Als snack of bij de maaltijd.

 

Naegelholt

Een echte streekspecialiteit is de "de naegelholt". De naegelholt is gedroogd rundvlees, dat zijn specifieke smaak krijgt door rijping en zout. De naegelholt is een ambachtelijk vleeswaar dat zowel als voorgerecht, snack en beleg gebruikt kan worden.

Verrassend en altijd lekker!

Onze specialiteiten

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 

8:30 - 12:15   13:15 - 18:00

Zaterdag

8:30 - 16:00

Gildeslager Kempenaar

Edveensweg 12,
7861 AN Oosterhesselen
telefoon: 0524-581246
internet:  www.slagerijkempenaar.nl
e-mail:     info@slagerijkempenaar.nl

 
De Gildeslager, ambacht met passie!