Wij maken steeds wisselende specialiteiten. Altijd weer een nieuwe verrassing of een herkenbare specialiteit. Specialiteiten van hoge kwaliteit en uit eigen productie. Bijna al onze vleeswaren maken wij zelf.

Red devils

Filetlapjes gevuld met kruidenboter en rode ui, overgoten met een rode topping. De filetlapjes zijn ongeveer 140 gram. U hoeft het vlees alleen nog even 10 minuten te bakken. Red devils zijn heerlijk voor op de barbecue.

 

Tricolore filet

Zoals de naam al zegt, heeft deze filet drie kleuren. De tricolore filet is gemaakt van varkensfilet, runderfilet en kipfilet. De combinatie van deze drie zal u doen verrassen. U hoeft het vlees alleen nog even ongeveer 8 minuten te bakken. De tricolore filet is heerlijk op de barbecue, ook hier hoeft u het vlees alleen nog ongeveer 8 minuten te laten bakken.

 

Cordon brie

Cordon brie is een heerlijk runderbiefstukje gevuld met parmaham en brie. Het vlees is licht gekruid.

Voor het lekkerste resultaat kunt u het vlees kort om en om bakken, ca. 6 minuten.

Goed te combineren met bijvoorbeeld gebakken krielaardappeltjes en stevige rauwkostsalade.

 

Kipfrietjes

De kipfrietjes zijn gemaakt van kipfilet met tuinkruiden en zijn licht gefrituurd.

Een overheerlijke snack.

 

Vlees rotsen

Het lekkerste stukje vlees uit een beenham kort gefrituurd.

Als snack of bij de maaltijd.

 

Smokeys

Smokeys zijn pittig gerookte worstjes, gemaakt van rund- en varkensvlees.

 

Naegelholt

Een echte streekspecialiteit is de "de naegelholt". De naegelholt is gedroogd rundvlees, dat zijn specifieke smaak krijgt door rijping en zout. De naegelholt is een ambachtelijk vleeswaar dat zowel als voorgerecht, snack en beleg gebruikt kan worden.

Verrassend en altijd lekker!

Onze specialiteiten

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 

8:30 - 12:15   13:15 - 18:00

Zaterdag

8:30 - 16:00

Gildeslager Kempenaar

Edveensweg 12,
7861 AN Oosterhesselen
telefoon: 0524-581246
internet:  www.slagerijkempenaar.nl
e-mail:     info@slagerijkempenaar.nl

 
De Gildeslager, ambacht met passie!