Slagerij Kempenaar heeft beste droge worst van het noorden.

June 18, 2010

Droge Worsten Test

De lekkerste droge worst van Groningen en Drenthe wordt gemaakt in Oosterhesselen. Slager Jacob Kempenaar is de winnaar geworden van de vierde Droge Worsten Test van Dagblad van het Noorden. Zijn reactie: ’Man, gewonnen, prachtig. Er is geen tijd te verliezen, ik ga worsten maken!’

 

Zoveel slagers, zoveel worsten. Dat toonde de vierde Droge Worsten Test van Dagblad van het Noorden. Tien Drentse en Groningse fijnproevers bogen zich over tien genomineerde exemplaren van dit typisch noordelijke streekproduct. De lekkerste van 2010 komt van slager Kempenaar uit Oosterhesselen. 

 

 

Please reload

Ander nieuws
Please reload

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 

8:30 - 12:15   13:15 - 18:00

Zaterdag

8:30 - 16:00

Gildeslager Kempenaar

Edveensweg 12,
7861 AN Oosterhesselen
telefoon: 0524-581246
internet:  www.slagerijkempenaar.nl
e-mail:     info@slagerijkempenaar.nl

 
De Gildeslager, ambacht met passie!