Vers vlees

Vers Hollands lamsvlees

In het seizoen is er regelmatig VERS HOLLANDS LAMSVLEES in onze toonbank te vinden. Onze lammeren worden levend bij de boer ingekocht. Zo weten wij de herkomst van de dieren, dit geeft ons en u een vertrouwd en veilig product. Het vlees wordt in eigen slagerij uitgesneden, hierdoor kunnen wij u groot assortiment aanbieden.

 

  • Lamsbout

  • Lamsgehakt

  • Lamsstoofvlees

  • Lamsshoarma

  • Lamsburger

  • Lamskotelet; wegens beperkte hoeveelheid tijdig bestellen

 

Wij adviseren u het lamsvlees zo naturel mogelijk op smaak te maken, om de karakteristieke smaak voluit te proeven.

 

Voor lamsvleesrecepten kunt u kijken op onze receptenbijlage met heerlijke lamsvleesgerechten.

Geef u nu op voor een e-maillijst!

Zo kunnen wij u d.m.v. een mailtje op de hoogte houden wanneer het lamsvlees weer vers voorradig is.

U kunt u e-mailadres in de winkel doorgeven of even doormailen via de contactpagina.

 

Koeien

Ons vee komt van Hans Hilbrands uit Dalen en van de firma Vroege, waar de moederkoeien en het jonge vee geregeld buiten in de wei lopen.

 

Verder hebben wij eigen vee in het natuurgebied in de Klenke in Drenthe. Deze koeien zijn van het Belgische Blauwe en Blondes Aquitaine ras. In dit natuurgebied kunnen de koeien op een natuurlijke manier groeien, doordat er geen gebruik gemaakt wordt van kunstmest en kunstmatige toevoegingen.

De koeien kunnen hier naast het gras ook van heerlijke kruiden eten, dit komt terug in de smaak en kwaliteit van het vlees.

 

Wij kunnen dus gerust zeggen dat ons rundvlees van zeer hoge kwaliteit is.

Rundvlees

Al ons rundvlees komt van vaste boeren in de regio. De runderen worden in een kleine EEG-erkende slachtplaats geslacht en hier in eigen bedrijf uitgesneden en verwerkt. Door deze manier van werken kunnen wij u een breed assortiment rundvlees aanbieden.

Omdat wij geen rundvlees bijkopen, kan het zijn dat er wel eens iets uitverkocht kan zijn. Dat is jammer, maar wij weten altijd waar ons vlees vandaan komt en dus ook wat voor kwaliteit wij u bieden.

 

Echt aanbevolen is onze malse biefstuk, waarvan wij iedere vrijdag en zaterdag een aantrekkelijke aanbieding hebben.

 

Varkensvlees

Wij kopen hele varkens van de allerbeste kwaliteit in, deze worden in onze slagerij uitgesneden. Na het uitsnijden verwerken wij het vlees tot de lekkerste producten en specialiteiten.

 

  • Pampasteak

  • Houthakkerssteak

  • Apfelstrüdelsteak,

  • Italiaanse cordon bleu

  • Varkensoester

 

Maar vergeet niet dat wij ook van ons varkensvlees, in onze worstmakerij, heerlijke worsten en vleeswaren produceren.

 

Kalfsvlees

U vindt bij ons diverse kalfsvleesproducten gemaakt uit echt Hollands blank kalfsvlees. Kalfsvlees is van zichzelf zeer mals en zacht van smaak. Doordat het vlees van nature mals is, heeft het maar een korte bereidingstijd nodig. Bij aankoop van kalfsvlees geven wij u graag advies.

 

  • Kalfs T-bone steak

  • Kalfsoester

  • Kalfsschnitzel

  • Kalfsrollade

  • Kalfsgehakt

 

Het kalfsvlees wordt vers voor u ingevroren.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 

8:30 - 12:15   13:15 - 18:00

Zaterdag

8:30 - 16:00

Gildeslager Kempenaar

Edveensweg 12,
7861 AN Oosterhesselen
telefoon: 0524-581246
internet:  www.slagerijkempenaar.nl
e-mail:     info@slagerijkempenaar.nl

 
De Gildeslager, ambacht met passie!