Uit eigen worstmakerij komen de heerlijkste vleeswaren en worstsoorten. Worstsoorten die aan vroeger doen denken, streekproducten en specialiteiten.

 

  • Spiralamie (varken-/ lamsvlees)

  • Rauwe schenk (varkensvlees)

  • Droge worst (varkensvlees)

  • Beenham (varkensvlees)

  • Drentse paal (varkensvlees)

  • Grove boerenleverworst (varkensvlees)

  • Naegelholt (rundvlees)

  • Buffelsticks (rundvlees)

 

Een echte streekspecialiteit is de "de naegelholt". De naegelholt is gedroogd rundvlees, dat zijn specifieke smaak krijgt door rijping en zout. Na de rijpingstijd wordt het vlees gezouten en wordt het luchtdicht verpakt. De volgende zes weken krijgt het zout de tijd om goed in te werken. Tijd bepaalt de smaak.

Na dit alles krijgt het vlees de tijd om in te drogen, dit duurt ongeveer 6 weken.

U ziet dat na een periode van drie maanden de oorspronkelijke achterbout als nagelhout de slagersvitrine in gaat.

 

Desgewenst sturen wij onze verduurzaamde vleeswaren op. Bel even met telefoonnummer 0524-581246

 

Worstmakerij

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 

8:30 - 12:15   13:15 - 18:00

Zaterdag

8:30 - 16:00

Gildeslager Kempenaar

Edveensweg 12,
7861 AN Oosterhesselen
telefoon: 0524-581246
internet:  www.slagerijkempenaar.nl
e-mail:     info@slagerijkempenaar.nl

 
De Gildeslager, ambacht met passie!